2-daagse Basiscursus ‘Aromatherapie, een heuse wetenschap!’

Rita Van Parys, apotheker, aromatoloog, Clinical Aromatherapist (UK) heeft een passie voor natuurlijke geneeswijzen en in het bijzonder voor aromatherapie.  Kennis hierover vergaren en deze doorgeven ziet zij als haar missie.  Essentiële oliën zijn nl zeer complex en krachtig wat maakt dat ze op een juiste manier moeten gebruikt worden voor een maximale doeltreffendheid en optimale veiligheid. Aromatherapie is alles behalve zweverig, het is een heuse wetenschap die in volle ontwikkeling is. Vandaar ons initiatief om rond dit thema een basiscursus te organiseren!

Stap voor stap maakt Rita ons wegwijs in deze wetenschap. Ze deelt haar theoretische kennis  tijdens de 2 basislessen en vertaalt ook de wetenschap in de praktijk tijdens de vervolglessen. Dus na het volgen van onze 2-daagse basiscursus kan je instappen op verschillende themadagen. Mogelijke thema’s hiervoor zijn:  Gebruik van etherische oliën tijdens zwangerschap en borstvoeding’; ‘Gebruik van etherische oliën voor psychisch welzijn’ en ‘Gebruik van etherische oliën bij kinderen’.  Dit zijn lessen met vooral de praktische toepassingen van de essentiële oliën.

WanneerBasisles 1: zaterdag, 05/10/ 2019, van 9u30 tot 17u.
                   Basisles 2: zaterdag, 09/11/2019, van 9u30 tot 17u 
                   De vervolglessen worden in samenspraak met de deelnemers vastgelegd.

Waar: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, 3511 Kuringen Wegbeschrijving

           Parkeren kan enkel op de parking. Een klein stukje wandelen brengt je bij de Tuiltermolen.
Kostprijs:
 125 €/persoon/per les = 250 euro, het aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen.

Inschrijven: voor 20 augustus 2019 door:
- mail naar 
info@kruidenkenniscentrum.be met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) EN
- overschrijving van het inschrijvingsgeld met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) op rekeningnummer BE82 0689 0965 0768 van het Kruidenkenniscentrum Herkenrode. Je inschrijving is geldig zodra we je betaling hebben ontvangen.

Het Kruidenkenniscentrumteam
Coördinator: Myriam Engelen
Teamleden: Greet Bas, Marina Cluysen, Mary T. Diaz, Nathalie Hermans, Ronny Nulens, Carmen Prijs, Dominique Vreven.Terug

Waar: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, 3511 Kuringen
Wanneer: 05/10/2019