Stralend door de menopauze !

Beste kruidenliefhebber,

 Wij nodigen je graag uit op onze lezing door de allereerste Belgische overgangsconsulente Leen Steyaert.

Op onnavolgbare wijze, met een kwinkslag op tijd en stond, zal Leen ons meenemen in de wereld van vrouwen in de overgang. Ze brengt een positief verhaal want de menopauze is geen ziekte, maar een levensfase die elke vrouw rond 45-55 jaar meemaakt. Hoe kan je door een gezonde levensstijl en met de hulp van natuurlijke middelen de ongemakken vermijden of beperken maar vooral hoe kan je van de menopauzejaren leren en ontdekken dat je na je vijftigste een prachtige nieuwe tijd te wachten staat.

Overigens zijn ook mannen welkom op deze avond. Met de uitleg van Leen zullen ook zij beter begrijpen waar hun vrouw/vriendin doorheen gaat.

Leen is complementair gezondheidsbegeleidster en naturopaat.  Ze schrijft ook prachtige boeken over gezonde levenswijze in het algemeen en de menopauze in het bijzonder:  “Stralend door de menopauze“ is van haar hand maar ook “Leef en eet volgens je oerritme” en het nieuwste boek “Stop de rush”.
Er is gelegenheid tot vragen stellen.

We kijken er naar uit om je op deze interessante lezing te mogen verwelkomen. 

Kostprijs: € 10/persoon

Het aantal deelnemers is beperkt tot 100 personen. Inschrijven voor 30 september door:
- mail naar 
info@kruidenkenniscentrum.be met vermelding van naam/namen van de in- schrijver(s) EN
- overschrijving van het inschrijvingsgeld met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) op rekeningnummer BE24 0017 1118 0838 van het Kruidenkenniscentrum
 Herkenrode.
Je inschrijving is geldig zodra we je betaling hebben ontvangen.

Terug

Waar: Poortgebouw Herkenrode Abdijsite, Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt-Kuringen
Wanneer: 04/10/2017