‘ZOETE’ MYTHES IN DE KLASSIEKE VOEDINGSLEER

Beste Kruidenliefhebber,

Vruchtensap is even slecht als cola. Kokosbloesemsuiker is even ongezond als suiker. Zout veroorzaakt hoge bloeddruk. Synthetische zoetstoffen zijn gezonder dan suiker….

Het zijn maar enkele dogma’s van de klassieke voedingsleer die een eigen leven zijn gaan leiden. Tijd om er een aantal kritisch onder de loep te nemen in de lezing:

 ZOETE’ MYTHES IN DE KLASSIEKE VOEDINGSLEER

De spreker Geert Verhelst, orthomoleculair, homeopatisch en fytotherapeutisch arts en schrijver van onder andere het ‘Groot handboek geneeskrachtige planten” en ‘suikers en zoetstoffen’ weet als geen ander de vinger aan de pols te leggen. In aanloop naar Sinterklaas en de feestdagen heeft hij speciaal aandacht voor de mythes rond zoetigheden. 

Van harte welkom.

 Praktisch:

Waar: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, 3511 Hasselt-Kuringen   Wegbeschrijving

Parkeren is alleen mogelijk op de parking. Een klein stukje wandelen brengt je bij de Tuiltermolen

 

Wanneer: 14 november 2019 om 19 uur

Prijs:  15 euro

Inschrijven: door te mailen naar info@kruidenkenniscentrum.be en door overschrijving van het bedrag op rekeningnummer BE82 0689 0965 0768 van het Kruidenkenniscentrum Herkenrodemet vermelding van MYTHES en naam/namen van de inschrijver(s).

 Het Kruidenkenniscentrumteam

Teamleden: Greet Bas, Marina Cluysen, Mary Diaz, Myriam Engelen, Nathalie Hermans, Ronny Nulens, Carmen Prijs, Dominique VrevenTerug

Waar: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, 3511 Hasselt-Kuringen
Wanneer: 14/11/2019